Мушки Кругови за мушкарце

Обавештавамо Вас да формирамо искуствено-терапијску групу.

Мушки Kругови (МK) су управо оно што је савременом мушкарцу потребно. Они пружају сталну прилику за „рад на себи“ уз подршку других мушкараца. Ови МK уз помоћ парњака редовно се састају и обезбеђују сигуран простор за мушкарце да наставе да се развијају.
Наше групе подржавају мушкарце да се покажу као мушкарци какви заиста желе да буду, и дају им дар да могу да помогну својој браћи да учине исто.
МK су добра прилика да се мушкарци загледају у себе и открију своју мисији и сврху, да буду у додиру са својим осаћањима, али да им не буду потчињени.
МK могу би ментор мушкарцима у откривању јединсвеног сопственог смисла.

Отворени Мушки Kругови (ОМK)
Редовно одржавамо отворене састанке са изричитом намером да мушкарцима дамо увод у наш рад. Позивамо вас да седнете у круг са нама! У раду ОМK ће бити коришћени различити психотерапијски приступи.

Пошто су наши ОМK осмишљени као наставак нове авантуре у МK за многе мушкарце, овде се дешава „прави“ посао. ОМK су такође место где су многи мушкарци први пут изложени моћи мушког рада, а многи се пријављују за МK након што виде како је бити искрен, отворен и рањив у кругу мушкараца.

Kоме је група намењена?
Група је намењена мушкарцима који желе да имају ближи сусрет са самим собом, упознају себе и своје обрасце понашања. Намењена је и свим мушкарцима који желе да у свом животу промене оно што сматрају да их чини мање функционалним, спонтаним и аутентичним у сусрету са другим људима.

Процес формирања групе
Пре формирања групе биће одржане промотивне радионице, где је за чланство у групи обавезно присуство бар једној радионици. По завршетку промотивних радионица сви заинтересовани ће бити позвани на интервју. Након завршеног интервјуа биће реализована селекција чланова и, коначно, формирање групе. Kотизација за промотивне радионице и групе је 2000,00 динара. Интервју се спроводи индивидуално са сваким кандидатом и он је бесплатан. Група ће по формирању бити одржавана сваке друге недеље, а свака групна сеанса ће трајати 180 минута. Планирано је да траје годину дана, са две паузе (период годишњих одмора и празника) које ће бити договорене са члановима групе. Групна терапија ће се одвијати у простору у Београду и планирани број чланова групе је од 10 до 12.

Групу воде:
Урош Рајаковић, ТА психотерапет, и
Антноио Арас, Психодрамски и Групни психотерапеут под супервизијом и ТА практичар

Прва онлајн радионица биће одржана 27.12.2022. у 19.00 часова по промо цени. Друга је заказана за 17.01.2023. у 19 часова.
Пријаве за промотивне радионице се могу остварити најкасније до 16.01. путем форме за пријаву: https://forms.gle/eb2CNcBDyrYAqpEM9

Потребно је да се сви који се пријаве и желе да учествују у радионицима или постану чланови групе придржавају основних правила групне терапије: добронамерност, да учествују колико могу, поштовање, поверљивост и дискреција.