Психодрамска радионица за родитеље „Психодрама у служби здраве породице“

Радионице воде психодрамске психотерапеуткиње под супервизијом, Kатарина Јанковић и Милица Жарковић. Одвијаће се у три циклуса од по 3 радионице. Теме циклуса су: Идентитет, Партнерство и Место за себе. Максималан број учесника је 8.


Обзиром на актуелне епидемиолошке мере, радионице ће се одвијати на отвореном, у оквиру стадиона Обилића. Планирано је да буду реализоване средом од 18х (једна радионица недељно), почевши од 13.5.2021.
Могуће је да ће између циклуса постојати пауза од недељу дана. Трајање сваке радионице је 2,5х.
Заинтересовани се могу пријавити на један, или више циклуса, (при чему је цена радионице умањена).

Пријава: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfTRCU4peYh-6VAAqSc1P77Y5OmRRYke1qAiov-SyQSYJ3_w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628


Цена:
За један циклус (3 радионице) – 40€
За два циклуса (6 радионица) -70€
За сва три циклуса (9 радионица) – 100€
Плаћање је могуће обавити на лицу места или преко рачуна. Пријављени за више циклуса могу извршити плаћање у две, односно три рате, када би платили једнак износ за сваки од циклуса на који су пријављени.


Предвиђена је додатна радионица која ће бити придружена циклусу у коме буде највеће интересовање за даљи рад или на тему која учесницима буде од највећег значаја. Ова радионица неће бити додатно наплаћена.

Рад у групи подразумева поверљивост и безбедан простор за дељење личних садржаја. С тим у вези, није предвиђено је да на радионицама учествују парови.