Мушка група

Обавештавамо Вас да формирамо нову искуствено-терапијску групу.

Мушка група пружа сталну прилику за „рад на себи“ уз подршку других мушкараца. МГ омогућава помоћ парњака који се редовно састају и обезбеђују сигуран простор за мушкарце да наставе да се развијају.
Наше групе подржавају мушкарце да се покажу као мушкарци какви заиста желе да буду, и дају им дар да могу да помогну другима у групи да учине исто.
МГ су добра прилика да се мушкарци загледају у себе и открију своју мисији и сврху, да буду у додиру са својим осаћањима, али да им не буду потчињени.
МГ могу би ментор мушкарцима у откривању јединсвеног сопственог смисла.

Kоме је група намењена?
Група је намењена мушкарцима који желе да имају ближи сусрет са самим собом, упознају себе и своје обрасце понашања. Намењена је и свим мушкарцима који желе да у свом животу промене оно што сматрају да их чини мање функционалним, спонтаним и аутентичним у сусрету са другим људима.

Процес формирања групе
Након пријаве сви заинтересовани ће бити позвани на интервју. Након завршеног интервјуа биће реализована селекција чланова и, коначно, формирање групе. Kотизација за групе је 2500,00 динара. Интервју се спроводи индивидуално са сваким кандидатом и он је бесплатан. Група ће по формирању бити одржавана сваке недеље, а свака групна сеанса ће трајати 90 минута. Планирано је да траје годину дана, са две паузе (период годишњих одмора и празника) које ће бити договорене са члановима групе. Групна терапија ће се одвијати од новембра онлајн и планирани број чланова групе је од 10 до 12.

Групу воде:
Урош Рајаковић, дипл. психолог и психотерапет,
Антноио Арас, Психодрамски и Групни психотерапеут под супервизијом и ТА практичар


Пријаве за групу се могу остварити најкасније до недеље путем форме за пријаву: https://forms.gle/n3Nm5ES7Tq3XDAdRA

Наредни сусрет је заказан за понедељак у 17.30 часова. Потребно је да се сви који се пријаве и желе да учествују у радионицима или постану чланови групе придржавају основних правила групне терапије: добронамерност, да учествују колико могу, поштовање, поверљивост и дискреција.